• secretaris@koninklijkefanfare.nl

5Okt
Vacature 5 Oktober 2021

Wij zoeken een nieuwe dirigent voor fanfareorkest (m/v)

Koninklijke Fanfare St. Willibrord Heeswijk

repetitie op maandagavond van 20 tot 22 uur .

Voor meer informatie : 06-41528744

fanfareorkest van 45 muzikanten – 3de divisie .

Onze vereniging bestaat uit een fanfareorkest, slagwerkensemble, opleidingsorkest voor blazers en een jeugd slagwerkgroep.

Binnen onze vereniging worden interne opleidingen voor zowel blazers als slagwerkers verzorgd door o.a. dirigent, instructeur en geselecteerde docenten.

In 2021 hebben we  35 leerlingen.

Zowel dirigenten met een afgeronde HaFa directie opleiding als dirigenten met een aantoonbaar ruime ervaring worden uitgenodigd te solliciteren.

Wij zoeken een dirigent die:

- gevoel heeft voor het verenigingsleven;

- initiatiefrijk is en eigen ideeën heeft over concerten en muzikale activiteiten voor het orkest;

-gedreven, sociaal en creatief is;

-stimulerend en motiverend met muzikanten van alle leeftijden èn niveaus omgaat;

-flexibel in de omgang is;

-uitgebreide kennis van het HaFa repertoire heeft

- meerdere muziekstijlen beheerst

- een stap extra wil zetten.

Wij bieden:

-fanfareorkest van 45 leden (3de divisie) met een goede bezetting op alle instrumenten;

-een goed functionerende muziekcommissie;

-een actief, actueel en levendig verenigingsleven met dito concertagenda;

-adequate beloning;

-een flexibele vereniging met gedreven en aanwezige bestuursleden welke openstaan voor nieuwe ideeën en initiatieven;

-een uitstekende repetitielocatie met veel extra mogelijkheden;

- mogelijke uitbreiding van uren door het opleiden van leerlingen.

De procedure

Op basis van uw brief met CV kan,  na selectie een gesprek met een sollicitatiecommissie plaatsvinden waarna er mogelijk een uitnodiging voor een proefdirectie volgt.

Indien mogelijk bespreken we als aanvulling ook een bezoek aan een repetitie of concert van een orkest dat u al langer dirigeert.

Geïnteresseerden kunnen hun CV en begeleidende brief met motivatie mailen naar secretaris@koninklijkefanfare.nl vóór 30 oktober 2021.