• secretaris@koninklijkefanfare.nl

1Okt
Onrustige nacht in de Heeswijkse bossen. 1 Oktober 2012

Kort voor zeven uur arriveren de eerste deelnemers en als het echt donker is gaan ze op pad. Vaak met veel bravoure bij de start, maar tijdens de tocht wordt dat wel wat anders. Niet gek natuurlijk want  echt op je gemak voel je je natuurlijk niet in het donker in een onbekend bos. De groepen van ongeveer 10 personen vertrekken om de 5 minuten. Daardoor is er voldoende onderlinge afstand. Natuurlijk zijn alle deelnemers op hun hoede maar dat voorkomt niet dat er nog flink geschreeuwd en gegild wordt. In totaal trekken ruim 400 deelnemers door het Heeswijkse bos. Onderweg worden ze opgeschrikt door heksen, een waarzegger en ander gespuis wat het daglicht niet kan verdragen.

 

Na een tocht van ruim een uur en komen de deelnemers weer terug in de Vlegelhut. Daar staat de koffie en warme chocolademelk klaar en is het warm. Niets fijner dan daar even te ontspannen van de tocht en de spanning weg te lachen. Wij van de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord kijken terug op een bijzonder geslaagde avond. De reacties van de deelnemers waren weer fantastisch en geven ons weer inspiratie om het volgende jaar nog beter te doen.

Alle medewerkers onzettend bedankt.

Maar wat ontzettend jammer dat we volgend jaar geen gebruik meer kunnen maken van de Vlegelhut. De gemeente wil de hut – die door de inwoners van Heeswijk aan de gemeente is geschonken – laten afbreken. Eeuwig zonde!  

  • © Muziek Locatie