• secretaris@koninklijkefanfare.nl

24Mrt
Windkracht 6 komt op stoom 24 Maart 2013

De blaasmuzieklessen zijn verzorgd door Peter Smulders, Peggie Peters en Angela van der Wijst de Tonn van de Veerdonk van drumschool Rhythm Impact verzorgde de slagwerklessen. 

Tijdens de slotmanifestatie waren weer heel veel ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes van de leerlingen van groep 5 naar de aula van gymnasium Bernrode gekomen. Vanwege de verwachte drukte was een deel van de zaal als staplaats ingericht. En opnieuw liep de aula helemaal vol en waren zelfs op het balkon en de trap naar boven ca 100 mensen als toeschouwer aanwezig. Samen met de muzikanten en de leerlingen waren zo ruim 500 mensen bij elkaar om te genieten van een leuk opgebouwde slotmanifestatie. 

Lambert van de Vin van Harmonie Sint Serveas opende de avond en aan het einde van het programma waren er warme woorden van dank van de Koninklijke Fanfare voorzitter Katja Brooijmans voor dit bijzondere project. Daarna was er gelegenheid om instrumenten uit te proberen en in te schrijven voor een proefles bij een van beide verenigingen. De geslaagde slotmanifestatie maakte nog maar eens duidelijk dat harmonie- en fanfaremuziek leeft!

  • © Muziek Locatie